maanantai 30. tammikuuta 2017

Rv 40+0 ja laskettu aika

Tänään se sitten on: laskettu aika! Kuten arvata saattaa, täällä ollaan edelleen yhdessä koossa, eli Pena meinaa väkisinkin jatkaa vuokrasopimustaan vielä jonkin aikaa. Kaikenlaisia häätötoimenpiteitä on kokeiltu, mutta eipä noista ole hyötyä ollut synnytyksen kannalta. Sen tosin huomasimme, että Pena selvästi tykkää saunomisesta. Eli se siitä yrityksestä! :D

Perjantaina siivosin koko kämpän, kävimme kävelyllä ja saunoimme tosiaan illalla, minkä jälkeen olin itse aivan poikki (Pena ei) ja mentiinkin nukkumaan jo yhdeksän jälkeen. Lauantaina lähdimme kuluttamaan aikaa messukeskukseen. Päätin ottaa reissun urheilun kannalta, koska ulkona on sellaiset mummonkaatokelit, etten siellä uskalla kauheasti kävellä. Käveltyä tuli jonkin verran ja ajatuksia sai onneksi vähän pois synnytyksestä ja Penasta, mutta eipä tuostakaan reissusta kostunut kuin yhden kipeän supistuksen verran.

Lauantaina illalla toiveeni hieman heräsivät ja sanoinkin ääneen Pirkolle, että mahtaakohan tänä yönä tulla lähtö. Illalla alkoi supistella aika kipeästi ja sitä kesti melko kauan. Olo oli muutenkin todella omituinen, joten väkisinkin tuli ajatelleeksi, josko synnytys olisi ollut lähellä. Noh, ei ollut. Kun olo hieman helpotti, olin kuolemanväsynyt, kaaduin sänkyyn ja nukahdin saman tien. Yöllä ei supistuksista ollut tietoakaan.

Eilen olinkin todella väsynyt koko päivän enkä jaksanut tehdä mitään. Mahtoivatko perjantain ja lauantain rankat ohjelmat viedä voimat täysin vai olisiko tuo ollut jotain synnytystä ennakoivaa väsymystä? Paha sanoa, mutta yhtenä kappaleena täällä edelleen ollaan.

Alan olla jo sataprosenttisen varma siitä, että Pena tulee vasta helmikuussa, sillä ei tätä tammikuuta enää kauheasti ole jäljellä! Tästä eteenpäin mitataan kärsivällisyyttä oikein urakalla, mutta eipä tässä auta kuin odottaa. Tule jo, Pena!

7 kommenttia:

 1. Ääk, jänniä hetkiä, jänniä totisesti! Pitkiä hermoja odotteluun ja onnea koitokseen kun sen aika on:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jännää tosiaan! Kovasti toivotaan, että tällä viikolla tapahtuisi jo jotain.

   Poista
 2. Valoisa puoli: aina on kiva ku on supersiistiä :D Kuulostaa lupaavalta tuollainen harjoitusilta. Aina se on yksi supistus eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. I feel you. Täällä mennään rv 41+0, eikä yksittäisiä kivuliaita supistuksia lukuun ottamatta merkkiäkään siitä, että joskus synnytettäisiin. Ajatuskin tuntuu todella kaukaiselta. Todellisuudessa viimeistään viikon päästä käynnistellään, yaiks. Tsemppiä loppuodotukseen, päivä kerrallaan, niin vaikeeta kuin se onkin...

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Johan Pena on tarrannut yksiöönsä tiukasti. Helmikuun puolelle taidettiin mennä?

  VastaaPoista