perjantai 3. helmikuuta 2017

Pena!

Pena on vihdoin täällä! Kovasti hän yritti tulla tammikuussa, mutta kolmella minuutilla mentiin helmikuun puolelle. :) Helmi-Pena!

Kirjoittelen tarkemmin synnytyksestä, kunhan pääsemme kotiin ja olo hieman paranee.

35 kommenttia:

 1. Onnea teidän perheelle! Ihanaa <3 Olen niin onnellinen teidän puolesta!

  VastaaPoista
 2. Sylin täydeltä onnea äideille ja pienokaiselle! Taava lähettää myös pusuja (kuolaisia sellaisia) vauvakaverille <3

  VastaaPoista
 3. Wau! Hurjan paljon onnea, sama LA ja sama syntymäpäivä tuli teidän ja meidän pienokaisille siis, mikä sattuma. Ja ymmärtääkseni teidän Pena otti loppukirin ja syntyi reilut pari tuntia ennen meidän tyttöä.
  Kiva kuulla synnytyskertomus kunhan maltatte, pitää itsekin koittaa vkl aikana kirjoittaa.

  Me kotiuduttiin tänään, toivottavasti tekin pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika hauska sattuma tuo sama LA ja syntymäpäivä! Pena tosiaan tuli pari tuntia ennen teidän tyttöä. Ihan loppukiriltä se ei valitettavasti tuntunut, vaan loppu pitkittyi ja meni hitusen seuraavan päivän puolelle.

   Täällä ollaan vielä sairaalassa saamassa sinivalohoitoa. Toivotaan, ettei enää kovin pitkään tarvitsisi pienen kärvistellä lampun alla.

   Poista
  2. Me myös palattiin tänään sairaalaan keltasuuden takia, piti olla vasta huomenna kontrolliaika, mutta oma vaisto sanoi ettei nyt ole syytä odotella sunnuntaille. Vaisto osui oikeaan ja lampun alle jäätiin nyt vuorokaudeksi ainakin.
   Arvot oli lähteny lääkärin mukaan hyvin laskuun ekan 7h aikana ja jos jatkuu samaa tahtia niin hyvässä lykyssä huomenna jo kotiin.

   Teidän pienokaiselle valtavasti tsemppiä ja äideille voimia. Voin vahvasti samaistua tilanteeseenne nyt. Hän on varmasti maailman ihanin rakkauspakkaus, teidän pieni vauva ♥

   Poista
  3. Voi että, teillä siis sama tilanne kuin täällä. Hyvä, että lähditte ajoissa sairaalaan! Toivotaan, että pääsisitte tänään kotiin. On se vaan niin inhottavaa olla, kun ei voi toista ottaa syliin.

   Meillä onneksi arvot ovat laskeneet - hitaasti tosin. Näillä näkymin päästäisiin tänään kotiutumaan. Katsotaan, kuinka käy!

   Ja kyllä, oikeen kunnon girl poweria on nyt sekä meidän että teidän perheessä!! :)

   Poista
 4. Oi, onnea koko perheelle! Pikaista toipumista ja mukavia ensihetkiä pienen kanssa. Pitikö ultran ennustus paikkansa ja Pena on Penaliina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ultra tosiaan oli oikeassa ja iloksemme saapui Penaliina eli pikkuinen tyttö. :)

   Poista
  2. Tähänkin pakko vielä kommentoida, että onnea tytöstä! Girl Power!!

   Poista
 5. Onnea onnea tuoreille vanhemmille ja vauvalle<3

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea uusille vanhemmille ja pikkuiselle tytölle!

  VastaaPoista
 7. Hurjan paljon onnea pienestä tytöstä! <3 :)

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut pikkuisesta! :) <3

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea ja iloa teille! Olen saanut teidän blogista paljon voimaa, kun itsellä jo inseminaatioita takana eikä meinaa onnistua, ei saa siis menettää toivoa. Kiitokset kun olet jaksanut kirjoittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla, että blogista on ollut sinulle iloa. Mukava tietää, että raapustukser eivät ole menneet täysin "hukkaan". :) Voimia ja tsemppiä yritykseen, toivottavasti pian tärppäisi!

   Yritän edelleen saada kirjoiteltua. Synnytyksestä olisi tulossa seuraava postaus. Nyt vain on jostain syystä vähän vähemmän aikaa kirjoittaa. :D

   Poista