sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Itkuhälytinsuosituksia?

Onko kenelläkään suositella hyvää itkuhälytintä? Sellainen on meillä vielä hankkimatta, ja tässä muutaman viikon aikana olemme todenneet, että itkuhälytin olisi tarpeellinen. Niitäkin on vain todella moneen lähtöön.

Onko teillä kokeneemmilla antaa vinkkejä asiasta? Kaikki tärpit ovat tervetulleita!

7 kommenttia:

 1. Nabby. Ihan pro-laite, jos omaa yhteensopivan kännykän. Kantamassa voisi joskus olla toivomisen varaa, mut kätevyys (pieni, vähäsäteilevä lähetin + oma mukana kulkeva känny) ja akun kesto on huippuluokkaa. Ei tarvii säätää lähettimien, vastaanottimien, verkkojohtojen tai paristojen kanssa. Mii laiks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Nabbysta mulla on tulossa jokupäivä tarkempi postaus Top 3 hyödyllisiksi osoittuneista hankinnoista. Mut tuossa se pähkinänkuoressa :)

   Poista
 2. Nabby. Meillä tosin on Padwico https://www.lastentarvike.fi/verkkokauppa/Kotiin/Itkuh%C3%A4lyttimet/Padwico-Itkuh%C3%A4lytin-850-Valkoinen.html

  Ja ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Hyvin pelittää, ja kantama on huippua. Mittaa lämmöt, toimii radiopuhelimena, eli kun lapsi herää ni voi huikata että "äiti tulee kohta" tmv, jos ei heti irtoa lasta hakemaan. Myös värinähälytys, ja merkkivalot on plussaa.

  VastaaPoista
 3. Meillä on Padwico 850 myös ja ollaan oltu tyytyväisiä. Ei tosin kokemusta muista malleista. Se on toiminut hyvin pakkasessakin (pahin pakkanen päiviunilla on tainnut olla -11C).

  Vaikka yleensä olen mukana tekniikan kärjessä, en halunnut yhdistää itkuhälytintä puhelimeen, joten Nabby jäi hankkimatta. Karsastan sitä, että laite X vaatii toimiakseen ihan toisen siihen alunperin liittymättömän laitten Y. Mitä, jos ei toimikaan enää jomman kumman päivityksen jälkeen? :O Koska Nabby jäi itseltä hankkimatta on mielenkiintoinen sitten lukea, kun Ruska saa postauksen julkaistua. :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on philips avent. Ollut ihan mainio! Hälyttimeen saa päälle yövalon ja rauhoittavaa musiikkia, joka meillä on ollut ihan ehdoton kun L opetteli vuosi sitten nukkumaan itsekseen omassa huoneessa. Musa soi siis edelleen joka ilta! Nykyään on tullut toi yövalokin tärkeäksi ja L haluaa itse laittaa sen iltaisin päälle. Me saatiin tää alunperin mun veljeltä jolla on palvellut neljän lapsen ajan, ja nyt kun se syksyllä hajosi niin hankittiin sama uudestaan! Hajoaminen johtui kyllä siitä että joku on vahingossa ladannut pattereita (akut tulee siis mukana) ja nehän oli tietysti levähtäneet sinne hälyttimen sisään..

  Sen verran mitä aiheeseen oon tutustunut niin tätä on kehunut tosi moni muukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä myös tämä. Yövalo ja musiikki on edelleen näin kahden vuoden korvilla kovassa käytössä. Laite on toiminut hyvin, ainut miinus mielestäni on lapsen yksikön koko, joka on isohko. Mutta me heivataan se aina suoraan vaunujen tavaratilaan ja siellä se on toiminut hyvin tosi kovilla pakkasillakin. Suosittelen.

   Poista
 5. Philips Aventille myös ääni täältä. Vanhemman yksikössä on tosiaan ladattavat akut (se itse laite toimii samalla latausyksikkönä, joten akkuja ei tarvitse irrottaa ja siirrellä laturiin erikseen) ja toimii myös normaaleilla paristoilla. Vanhemman yksikössä on myös lapselle juttelu-toiminto, tätä on joskus tullut käytettyä jos ei heti pääse hakemaan lasta. Lapsen yksikkö toimii sekä verkkovirralla että paristoilla, mitä pidän tosi hyvänä ominaisuutena esim. mökillä ollessa kun meillä ei saa virtaa sinne missä lapsen on paras koisailla. Laitteen ohjeissa sanotaan, että nolla astetta on kylmin millä saa käyttää, mutta meillä on ollut jopa -15 asteessa villasukan sisässä, eikä ole siitä hajonnut. Kantama tässä laitteessa n. 300m ja hyvin on toiminut kaikkialla.

  VastaaPoista