maanantai 23. tammikuuta 2017

Rv 39+0 ja vielä yhtenä kappaleena

Viikot vaan vierivät eteenpäin, ja laskettu aika on tasan viikon päästä! Mihin nämä kuukaudet oikein ovat kadonneet? Vastahan oli toukokuu ja plussasimme elämämme ensimmäistä kertaa! En voi ymmärtää tätä ajan juoksua. Pena menee ihan kohta jo kouluun! Tai no, tulisi ensin ulos tuolta mahasta. :)

Täällä ollaan siis edelleen vielä yhtenä kappaleena. Viikonloppu meni taas rennosti Pirkon kanssa kotosalla. Jälleen mietimme, mahtoiko tämä olla viimeinen viikonloppumme aivan kahdestaan vai onko meillä vielä jopa kolme kahdenkeskistä viikonloppua edessä. Tällä hetkellä maksaisin kyllä melkein mitä vain, jos saisimme tietää, minä päivänä Pena on tulossa, niin ei tarvitsisi odotella ja jännittää koko ajan. Edellisen postauksen jälkeen pienoinen kärsimättömyys on nostanut päätään. Välillä aika menee tosi lungisti eteenpäin, mutta silloin tällöin tulee turhautumisen puuskia, jolloin vain toivoisi, että jotain alkaisi tapahtua. Tällä hetkellä on onneksi tuo rennompi vaihe meneillään.

Supistuksia on tullut edelleen päivittäin, mutta ne ovat pysyneet aika maltillisissa lukemissa. Kertaakaan ei ole edes tullut sellainen fiilis, että kohta saattaisi alkaa tapahtua. Luulen, että Pena antaa odotuttaa itseään vielä jonkin aikaa. Viime kesänä ja syksynä veikkasin itse, että Pena syntyisi 24. päivä, joka on siis huomenna. Olen tällä hetkellä aika varma siitä, ettei ennustukseni käy toteen, vaan odottelu jatkuu. Nyt lähinnä jännittää, tuleeko meille tammi- vai helmivauva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti