torstai 17. maaliskuuta 2016

Piinapäivät pian puolessavälissä

Jaiks! Piinapäivät melkein puolessavälissä! Tuntuu siltä, että tällä kertaa aika on mennyt todella nopeasti. Fiilis on jotenkin ihan erilainen verrattuna kahteen ensimmäiseen kertaan.  Nyt olen ollut todella rauhallinen ja positiivisin mielin koko prosessin suhteen. Onnistuu, jos onnistuu. Jos ei onnistu, niin sitten ei onnistu. Luotto on kuitenkin edelleen kova. Voi olla, että ensi viikolla jännittää paljon enemmän ja mitä lähemmäs testipäivä tulee, sitä enemmän alan panikoida. Seuraavat pari päivää menevät onneksi nopeasti, koska ohjelmaa on luvassa paljon. Sen jälkeen päivät alkavat varmaankin madella.

Reilu viikko vielä!

7 kommenttia:

 1. Täällä inssi oli samana päivänä kuin teillä. Hyvin rauhallisin mielin, eikä niin minkään näköisiä "tuntemuksia". Onnistuu tai ei, jokainen kerta on uusi mahdollisuus.
  Ensi vko torstaina meillä testaillaan. Sormet ristissä puolin ja toisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teillekin! Vielä vähän aikaa jännitystä jäljellä. Jos muistat, tule kertomaan, miten kävi! :)

   Poista
 2. Toivottavasti luotto pysyy loppuun asti ja lopputuloksena on positiivinen tulos!

  VastaaPoista
 3. Torstaista asti testattu täällä negaa, mutta menkkoja ei kuulu. Tuntuu että kiinnittyminen repivät ja viiltävät kivut on olleet selkeitä nyt kahtena peräkkäisenä aamuyönä. Tai voihan se olla myös pelkkää kuvitelmaa. Huomenna 16dpo taas uusi testi jos ei menkat ala. Esikoisen kohdalla haalea plussa tuli eka kertaa vasta 16dpo joten toivoa ei vielä ole menetetty ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän peukkuja teille! Toivottavasti teillä olisi parempi tuuri kuin meillä! :)

   Poista
  2. Kyllä se vaan edelleen negaa näyttää, lugejen piikkiin pistetään kierron myöhästyminen ja jos ei ala menkkoja kuulua ensi viikolla, niin uusi testi ja mahsollisesta negasta soitto lekurille. Eli lähes varmaa on nyt, että uusinta kierrokselle mennään täälläkin.

   Poista