tiistai 5. huhtikuuta 2016

Aukiolotutkimus

Nyt on aukiolotutkimus ohi. Vähän jännitin etukäteen, sillä olin lukenut monesta blogista, kuinka kivulias tutkimus olisi. Onneksi olin muutamasta paikasta lukenut myös siitä, että tutkimus ei tunnu yhtään missään. Olin onneksi etukäteen järkeillyt jo itselleni, että kuuluisin todennäköisesti jälkimmäiseen ryhmään, sillä yksikään tutkimus tai inseminaatio ei ole ollut kohdallani millään lailla kivulias.

Järkeilyni osoittautuivat oikeiksi. Seurasimme Pirkon kanssa ruudulta, kun neste välkkyi ja eteni munanjohtimissa. Villiä. Tutkimus osoittautui helpoksi ja oli todella nopeasti ohi. Meniköhän tähän kaikkeen ehkä maksimissaan viisi minuuttia? Kaikki vaikutti olevan kunnossa eikä tutkimus todellakaan sattunut yhtään. Pienen pientä paineen tunnetta alavatsassa tuntui toimenpiteen lopulla ja vähän sen jälkeen, mutta mitään sen ihmeellisempää ei onneksi tullut. Kavuttuani ylös tutkimuspöydältä juttelimme vielä lääkärin kanssa jatkosta. Hän vaikutti onneksi optimistiselta onnistumisemme suhteen, mikä valoi uskoa vähän meihinkin.

Mutta, röörit ovat siis auki! Matka jatkuu.

9 kommenttia:

  1. Hieno juttu että tutkimus meni hyvin ja röörit on auki :) Toivotaan että siitä olisi tosiaan etua seuraavaan inssiin!

    VastaaPoista
  2. Hyvä että kaikki on niinkuin pitääkin, onnea seuraavaan kertaan! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä että kaikki on niinkuin pitääkin, onnea seuraavaan kertaan! :)

    VastaaPoista
  4. Mukava kuulla että teilläkin tuo tutkimus sujui hyvin. Mulla oli sama pari viikkoa sitten. Pelkäsin todella paljon sitä etukäteen, mutta selvisin aivan pienenpienellä nipistelyllä ja tosiaan se oli ohi niin nopeasti, etten ehtinyt siinä juuri mitään ajatella. Tsemppiä, toivotaan että seuraava kerta toisi teille plussan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Onneksi olin käynyt sun blogia lukemassa ennen tutkimusta ja sieltä huomannut, että kokemus ei ollut mitenkään paha. Kiitos siis sun blogille! :) Toivottavasti sullakin tärppäisi pian!

      Poista
  5. Seuraava yritys täälläkin edessä ensi viikolla, onnea matkaan ja hyvää tuuria puolin ja toisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika samalla aikataululla mennään! :) Tsemppiä ja hyvää tuuria sinnekin päin!

      Poista