maanantai 6. huhtikuuta 2020

Rv 5+5 ja oirepäivitystä

No niin, hypätäänpä sitten reaaliaikaan. :) Sen takia hyppäys raskausviikoissa ihan yhdessä yössä.

Raskaana siis ollaan ainakin toistaiseksi. Oireistakin voisin päätellä, että jotain tapahtuu. 5. raskausviikko meni lähinnä niin, että aamut ja päivät jaksoin hyvin eikä tuntunut missään. Vasta iltapäivällä kolmen maissa alkoi hiipiä pientä etovaa oloa.

Viime päivinä väsymys on alkanut painaa. Iltapäivällä olo on välillä sellainen, etten oikein meinaa pysyä enää pystyssä, ja olo on niin kauhea, että on pakko päästä makaamaan. Aamuisin on vähän tuntunut huonoa oloa, mutta ei mitään kovin pahaa. Yleensä paha olo iskee edelleen iltapäivällä tai illalla. Alavatsa alkaa myös kramppailla ja jomotella iltaisin. Eilen illalla tuli sängyssä maatessa ihan hirveät krampit ja oli pakko lämmittää kaurapussi selälle ja vatsalle. Onneksi se helpotti.

Vessassa olen alkanut ravata hyvin tiheästi. Saa nähdä, riittääkö vessapaperi tänä korona-aikana tässä huushollissa, kun musta on tullut taas suurkuluttaja. Öisin ei onneksi vielä tarvitse heräillä.

Neuvolaan soittelin jokin aika sitten ja sain ajan hirveän pitkän ajan päähän. Vähän aloin jo miettiä, ehditäänkö siinä ottaa testit downia varten. Onneksi ultra on hyvissä ajoin ennen neuvolaa, joten siellä varmasti varmistuu, kuinka pitkällä raskaus oikeasti on ja ehdinkö vielä hyvin testeihin.

Pari viikkoa ultraan, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti