maanantai 11. syyskuuta 2017

Matkarattaat - check!

Nyt on viikkojen työn jälkeen matkarattaat viimeinkin hankittu! Tai no, ne tulevat vasta joskus myöhemmin, mutta rattaat on valittu ja kaupat tehty. Käytin todella paljon aikaa eri vaihtoehtoihin tutustumiseen ja hermothan siinä meinasi jo mennä. Olin jo varautunut siihen, että raahaamme Emmaljungamme lentokoneeseen, jos ei sopivia löydy.

Kävimme lauantaina läheisessä vaunukaupassa ostamassa Penulle syksyksi ja talveksi töppöset (Stonzit), jotta jalat tarkenevat kantorepussa vähän viileämmilläkin ilmoilla. Samalla päätimme tsekata kaupan ratastarjonnan. Ja siellä ne olivat: meidän rattaat!! Kun näin ne livenä, tiesin heti, että nämä me otetaan. Ihan kuin olisi asuntokauppoja tehty! :D Meidän matkarattaiksi valikoituivat siis Mutsy Nexot, joita Sateenkaarinotkon poppoo suositteli. Kiitos tuhannesti Minttu ja Marikki! Olimme kaupassa hieman kiireessä, koska liike oli juuri sulkeutumassa, joten teimme päätöksemme todella nopeasti. Sateenkaarinotko näitä suositteli, joten eiköhän nämä ole hyvät kärryt! Maksaahan ne, mutta ei se mitään. Otetaan vaan!

Ja niin putosi harteilta taas yksi taakka. Rahaa paloi, mutta sitä nyt on mennyt luvattoman paljon koko lapsiprojektiin. Yksi kulu lisää tässä konkurssissa ei paljoa paina. Lisäksi olemme saaneet myytyä hyvin Penun vanhoja tavaroita ja olemme saaneet niistä jopa ihan kivasti rahaa! Viime viikolla uuden kodin saivat syöttötuolin newborn set ja pieneksi käynyt windfleece-haalari.

Nyt en malttaisi odottaa, että saamme rattaat kotiin ja pääsisin testailemaan niitä kunnolla - saati sitten, että pääsisimme jo reissuun ja kokeilemaan niitä ihan käytännössä. Hihii! Oi tätä materiaalionnellisuutta! :D

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti rattaat ovat käytössä teidänkin mieleen! Minkä väriset otitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! :) Tänään päästäänkin hakemaan menopeli kotiin! Ostimme ash melange -väriset rattaat. Kaikki olivat tosi kivoja vaihtoehtoja, joten valinta oli hieman hankala.

   Yksi kysymys hei tuosta menopelistä: onko teillä se siihen tehty sadesuoja vai onko teillä joku toinen sadesuoja, jota käytätte ko. rattaiden kanssa? Vai ettekö käytä sadesuojaa ollenkaan?

   Mietin tässä, mahtaisiko tuo sadesuoja olla hyvä vai turha hankinta.

   Poista
  2. Meillä on käytettävissä Go Bigejä varten hankittu Elodie Detailsin sadesuoja, jota ei tosin ole kertaakaan edes sovitettu Nexoihin. Hyönteissuojana on reissupäikkäreille myös Go Bigejä varten hankittu Britaxin suoja, joka istuu Nexoihin aika täydellisesti.

   Meillä on muuten rattaissa Elodie Detailsin istuinsuoja, joka sopii rattaisiin aika kivasti.

   Poista