lauantai 11. heinäkuuta 2020

Rv 20+0 ja puoliväli!

Nyt on puoliväli saavutettu! Aika on mennyt järjetöntä vauhtia enkä voi millään uskoa, että puolet on jo lusittu. Voi tosin olla, että hieman raskaampi puolisko on vielä edessä.

Olo on ollut ihan kohtalaisen hyvä viime aikoina. Alaselän ja pakaroiden kivut jatkuvat ja varasinkin itselleni ensi viikolle ajan osteopaatille. Edellisessä raskaudessa siitä oli apua, joten toivon, että nytkin olisi. Jos selkäkipuja ei oteta huomioon, on oloni ollut ihan hyvä. Tänään tosin puolivälin kunniaksi oksensin pitkästä aikaa! Eilen aamulla hampaiden pesun yhteydessä tuli vähän inhottava olo, mutta se meni onneksi ohi. Tänään sama toistui, kun pesin hampaita. Valitettavasti olo vain paheni ja oksensin aamupalat suoraan lavuaariin. Toivon hartaasti, että tämä ei ole mikään uusi normaali. Oli ihanaa, kun pahoinvointi loppui ajoissa eikä sen koommin ole oksettanut mikään.

Ja jos nyt tarkkoja ollaan, niin käveleminen on aika hankalaa ja vähän kivuliasta - lähinnä tuon selkäkivun takia. Se ei kuitenkaan ole tällä hetkellä haitannut niin kauheasti, koska olen lomalla. Töissä olisin varmaan aivan kuollut, mutta nyt on ihana, kun voi lepäillä lähestulkoon aina silloin, kun on tarve. Lisäksi (varsinkin nopea) kävely aiheuttaa supistuksia. Samaa aiheuttaa myös painavien asioiden (kuten kauppakassien) kantaminen.

Eli olo on hyvä, mutta löytyihän sitä jos jonkinlaista vaivaa kaikesta huolimatta! :D Viimeisen viikon aikana vatsa on pullahtanut ulos. Se tapahtui jotenkin ihan yhtäkkiä. Nyt maha on ihan selkeä pyöreä raskausmaha eikä siitä voi erehtyä. Yksi tuttavamme kehtasi eilen tavatessamme kysyäkin, tuleeko meille perheenlisäystä. Enää en siis näytä vain hyvin syöneeltä.

Ensi viikolla edessä on myös kauan odotettu rakenneultra! Toivottavasti kaikki olisi hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti