perjantai 23. joulukuuta 2016

Rv 34+4 ja äitiysloma!

Tänään se virallisesti alkoi: äitiysloma!! Eipä tässä nyt mitään kovin suurta muutosta tapahtunut, sillä olen ollut kotona jo marraskuun lopusta alkaen, mutta onhan se vähän eri asia sanoa olevansa äitiyslomalla kuin sairaslomalla. Meillä olisi ollut myös eilinen vapaata töistä, joten sikälikään tämä päivä ei ole kovin erityinen.

Keskiviikkona kävin viimeistä kertaa töissä moikkaamassa työkavereita ja viemässä lääkärintodistuksen. Oli ihan jouluinen fiilis ja vähän haikeaa oli lähteä sieltä. Outoa ajatella, ettei töihin tarvitse mennä pitkään aikaan. Työasiat pyörivät edelleen mielessä lähes päivittäin - taitaa olla ammattitauti, sillä niin se on kaikilla aina loman alussa. Luulisin, että viimeistään Penan tullessa työasiatkin vihdoinkin väistyvät mielestä.

Pirkollakin alkoi parin viikon loma, joten nyt me rauhoitumme kahdestaan tänne kotiin. Joulua on laitettu jo kivasti, mutta vähän täytyy vielä siivoilla ja paistaa kinkku. Onneksi joulu tulee ilman sen suurempia hössötyksiäkin. Välipäivinä aiomme laittaa kotia Pena-valmiiksi ja hankimme viimeisiä asioita Penaa varten, kuten esimerkiksi turvakaukalon, jota meillä ei edelleenkään ole. Odotan jo innolla vauvanvaatteiden pesemistä ja viikkaamista kaappiin! :)

Rauhallista joulua ja rentouttavaa lomaa kaikille niille, kenellä sellainen on!

2 kommenttia: