sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Rv 21+6: Pena potkii!

Eilen tunsin ensimmäistä kertaa muutaman terävän liikkeen, joiden oli pakko olla potkuja tai nyrkkeilyä. Oli kyllä mieletön fiilis, kun pystyi kerrankin selvästi sanomaan, että nyt Pena on hereillä ja tekee jotain! Sen jälkeen on aina välillä tuntunut pienen pieniä liikkeitä, kun on istunut alas ja rauhoittunut hetkeksi. Vielä kuitenkin odottelen, että liikkeet voimistuvat ja niistä voisi nauttia (?) joka päivä.

Raskausrintamalle ei muuten kuulu tällä hetkellä mitään ihmeellistä. On ihanaa, että pahoinvointi on helpottanut! Sormet ovat viime päivinä turvonneet todella paljon ja eilen oli pakko riistää sormukset pois sormesta, koska ne alkoivat välillä tuntua jo epämukavilta. Tuntuu kamalalta olla ilman sormuksia! Luulen, että pystyn käyttämään niitä vasta synnytyksen jälkeen, sillä epäilen, ettei turvotus helpota tarpeeksi ennen sitä. Nyt täytyy tyytyä pitämään sormukset kaulassa ketjussa.

Viime viikonloppuna tuli hankittua uusi auto, ja farmarilla ajelee nykyään tämäkin pesue. Olin aina vannonut, että farmaria ei tähän perheeseen osteta, mutta pakko ajatella Penaa ja sitä tavaramäärää, jota joutuu kuljettelemaan, joten olihan tuota lisätilaa hankittava. Enää puuttuu kultainen noutaja, mutta ehkä nuo huushollin kissat saavat nyt mennä koiran asemesta.

Muutoin täällä elelläänkin aika rennosti, kasvatetaan mahaa ja nautitaan syyspäivistä ja näistä kahdenkeskisistä hetkistä, kun niitä vielä on. :)

Rv 21+6

5 kommenttia:

 1. Liikkeitä, iiihanaa! Niihin ei kyl kyllästy missään vaiheessa, vaikka loppumetreillä touhuuminen on välillä niin kokonaisvaltaista et henki salpautuu :D Go Pena go!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä ihana tuntea liikkeitä aina pitkin päivää. :) Vielä kun tuntuisi uloskin päin!

   Poista
 2. Jee potkuille ja muille liikkeille!

  Autoista innostuvana on pakko kysyä, että minkälainen farmarikärry teille muutti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän farmarikärry on merkkiä Skoda ja mallia Fabia. Semmonen passelin kokoinen farmari - ihan ei suurimmasta päästä viitsitty lähteä liikkeelle! :D

   Poista
  2. Me ajeltiin sellasella kolmisen vuotta, mutta vaihdettiin astetta isompaan eri merkkiseen ennen kuin polkastiin vauvaprojekti käyntiin. Fabia palveli meillä hyvin ja ainakin yhden lapsen kanssa mahtuu mainiosti.

   Poista