maanantai 8. helmikuuta 2016

Hukkakierto ja pakkotauko

Pöh.

Tuo ehkä kuvaa fiiliksiä tällä hetkellä kaikista parhaiten. Pöh. Tietenkin liuta kirosanoja voisi myös olla tässä tilanteessa sopivaa. Siinä kävi sitten niin kuin olin pelännytkin: hymynaama irvaili innokkaasti lauantaiaamuna - juuri sinä yhtenä viikonpäivänä, jolle en hymynaamaa toivonut. Näin ollen meiltä jää tämä kierto väliin ja joudumme odottamaan seuraavaa yritystä maaliskuuhun.

Itkuhan siinä lauantaina tuli ja turhautuneisuuden tunne oli suuri. Oviksen osuminen viikonloppuun tuntui jopa kovemmalta palalta kuin negatiivinen raskaustesti. Miksi tän pitää olla meille niin vaikeeta? Miksi jonkun perhanan viikonpäivän täytyy vaikuttaa meidän lapsiprojektiin? Viikonloppu meni siis aika syvissä mudissa, mutta onneksi sieltä on jo noustu. Mieltä ylentääksemme suuntasimmekin lauantaina shoppailemaan, ja löysin täysin heräteostoksena ihanat uudet (kesä)kengät (en tietenkään mitään sen ajankohtaisempaa löytänyt, vaan nyt täytyy odottaa vielä monta kuukautta ennen kuin voin edes harkita laittavani ne jalkaani). Mutta summa summarum: uudet kengät, parempi mieli.

Maaliskuussa siis uusin voimin uuteen yritykseen. Näillä näkymin ovis toivottavasti osuu arkipäivälle. Onneksi aika menee melko nopeasti, koska sitä ennen on vielä viikon talvilomakin tulossa. Voi olla, että blogi viettää hiljaiseloa tuonne maaliskuuhun asti ja pidämme taukoa kaikista lapsiin liittyvistä asioista seuraavat viikot. Hedelmällisiä talvipäiviä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Onpa todella harmi että kierto jäi välistä lauantain takia! Saisivat täällä Suomessakin tehdä hoitoja myös viikonloppuisin niin ei tarvisi aina jännittää ovulaation osumista viikonlopulle. Toivotaan että parempi tuuri ensi kuussa! Välillä tuntuu ettei millään malttaisi odottaa edes yhtä kuukautta - minulla teki ensin todella tiukkaa kun päätimme pitää tammikuun taukoa, koska yhden kuukauden skippaaminen tuntui ihan ikuisuuden mittaiselta ajalta ja tuntui siirtävän mahdollista plussan saamista ainakin vuoden eteenpäin :P. Nyt tammikuu on jo takana ja äkkiähän se menikin ohi sitten lopulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantaiaukiolot olisivat kyllä poikaa! Mutta valitettavasti näillä mennään. Nyt on onneksi jo paljon parempi fiilis, ja olemmekin keskittyneet täysin muihin asioihin kuin Penaan. Nopeasti aika kyllä kuluu, ei voi muuta sanoa!

   Poista
 2. Voin niin samaistua noihin tunnelmiin, tsemppiä odotteluun! Itsellä meinasi itku tulla jos siinä hoitopöydällä, kun lääkäri sanoi että jätetään tämä kierto väliin. Seuraava yritys maalis-huhtikuussa sitten. Mulle tuli myös paljon pahempi mieli tästä kuin siitä, kun viimeksi menkat alkoivat. Onneksi on kevät ja aika menee nopeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinnekin! Onneksi maalis-huhtikuu tulee pian! Nautitaan näistä talvisista (heh) sadepäivistä siihen saakka. :D

   Poista