sunnuntai 23. elokuuta 2015

Ensimmäinen askel kohti Penaa

Nyt on otettu ensimmäinen virallinen askel kohti Penaa. Koska joudun nyt odottamaan varsinaisen projektin alkua sinne tammikuulle, lupasi vaimo, että saisin sentään tilata ovulaatiotikkuja tälle syksylle. Vähän niin kuin lohdutuslahjana, ja jotta pysyisin mahdollisimman rauhallisena tässä odotellessa. Ovulaation kartoittaminen olisi kuitenkin jotain konkreettista tekemistä ja tuntuisi heti enemmän siltä, että asian eteen tekee jotain. Ja onhan tuosta tiedosta oikeastikin hyötyä sitten keväällä!

Nyt on sitten ovulaatiotikut laitettu tilaukseen! Seikkailimme elämämme ensimmäistä kertaa raskauskeiju.fi:n sivuilla ja ihmettelimme sitä tavaramäärää, mitä tuleville/oleville äideille kaupataan. Itsellä lähti tilaukseen satsi noita halvempia ovulaatiotestejä. Kalliimpia ja parempia hankimme sitten, kun on tosi kyseessä. Toivottavasti noilla halvemmilla pääsisi alkuun.

1 kommentti:

  1. Hei ja ihanaa lukea uutta blogia! Tervetuloa tähän uuteen maailmasn joka on täynnä kaikkea outoa ja ihanaa. Tässä noin vuosi sitten aloitettiin oma projektimme ja nyt sylissä tuhnuttaa pikkuinen. Ja niitä lapsiahan en
    koskaan halunnut, älä siis koskaan sano, ei koskaan!

    Ps. Niitä ovistikkuja ei välttämättä tarvita ollenkaan ;-)


    !

    VastaaPoista