perjantai 7. helmikuuta 2020

Inseminaatio

Viime yönä ei meinannut tulla uni silmään, kun jännitti tämän päivän inseminaatio. Aamulla nousin varhain tekemään ovulaatiotestin ja harmikseni tulos oli puhdas negatiivinen. Niinpä lampsin aamutuimaan apteekkiin ostamaan Ovitrelle-pistoksen ja lisäksi vielä paketin Terolut-tabletteja.

Menin suoraan apteekista klinikalle ja sairaanhoitaja opasti minua pistoksen kanssa. Helppohan tuo oli, kun kyseessä oli kynä, jolla pistettiin. Nyt osaan homman, jos sitä vielä tulevaisuudessa joudun lisää pistelemään. Jäin istuskelemaan klinikalle ja odottelemaan inssiaikaani.

Aika kului nopeasti, vaikka lääkäri olikin vähän myöhässä. Siittiöt olivat valmiina laittoa varten ja pääsinkin saman tien hoitopöydälle. Ultralla tsekattiin vielä kohdun ja munasarjojen tilanne, ja oikealta puolelta löytyi mahtavan kokoinen follikkeli (noin 22,5 mm), joka oli jo vähän litistymään päin (se ei siis ollut enää täysin pyöreä). Lääkäri riemastui tästä ja totesi, että nyt on ajoitus ihan nappiin!

Aamun negatiivisen tuloksen jälkeen lääkärin sanat piristivät kummasti ja toivat hyvän ja kutkuttavan fiiliksen. Itse toimenpide meni hyvin ja nopeasti. Kun homma oli ohi, pötköttelin vielä jonkin aikaa hoitopöydällä. Nyt sitten odotellaan, piinaillaan ja jännitetään. Ensi viikolla alan syödä Teroluteja ja parin viikon päästä saa tehdä raskaustestin.

Jännää, jännää. Tosi villi ja epätodellinen fiilis. 

1 kommentti:

  1. Kuulostaa lupaavalta! Varpaita myöden ristissä, että onnistuisi heti!

    VastaaPoista