tiistai 3. huhtikuuta 2018

Poskihampaat

Kiukkua, itkua, kiukkua, itkua, huutoa, parkua. Mikään ei ole hyvin. Mihinkään ei jaksa keskittyä. Yksin ei voi olla. Koko ajan pitää päästä syliin. Sylissä ei viihdytä. Elämä on täynnä vastoinkäymisiä. Lisää kiukkua, itkua, huutoa ja parkua. Ruoka onneksi maistuu jotenkin - joskin vähän valikoiden. Vatsa on löysänä ja ilmavaivat kovat.

Jos ei tullut selväksi, niin meillä tehdään poskihampaita. Jep jup. Tosi kiva. Ei mulla muuta.

Kai tästä(kin) selviää hengissä (niin lapsi kuin äiditkin)?!

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Tsemppiä kaikille. Montako hammasta Penulla muuten hetkellä on? Meidän pojalla on viisi, yksi juuri puhkeamassa. Oireet kyllä tunnistan. Juuri nyt vastaavaa käytöstä. Ei tosin ehkä ihan noin paha kuin teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, tarpeeseen tulevat! :D

   Penulla on tällä hetkellä nyt 9 hammasta: neljä edessä alhaalla sekä ylhäällä ja lisäksi yksi poskihammas on tullut läpi. Toinen poskihammas ylhäällä pullottaa valkoisena, joten toiveissa olisi, että tulisi läpi minä päivänä hyvänsä. Toivottavasti alaposkihampaatkin ilmestyvät nyt sit samoilla kiukuilla.

   Poista
 2. Selviää siitä :) Taavakin teki poskihampaita melko kauan. Kurja homma kun vähän väliä suussa sattui. Syödessä ikävät yllätykset nosti itkun. Sitten nosti kuumeen ja tsädäm - kolme puhkes kerralla. Viimeinen kun vielä kasvoi läpi ni johan helpotti. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Rohkaisevaa kuulla, että jossain vaiheessa helpottaa. Toivotaan, ettei tähän kauaa enää menisi. Tosin Penun tuntien ehkä elokuussa sitten helpottaa. :D

   Poista
  2. Meilläkin odotettavissa hidasta helpotusta. Nykyisiä hampaita tehty huolella ja viikko- tai kuukausikaupalla. Eikä niitä ikeniä saa edes katsoa, että saisi yhtään käsitystä tilanteesta. Huoh. Hyvä puoli tässä on, että kaiken huonon käytöksen ja syömättömyyden voi laittaa hampaidenteon piikkiin. :D

   Poista
  3. Haha! :D Joo, noin mäkin yritän ajatella, että hampaiden vikaa kaikki. :D

   Poista