tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pena-hankintoja vol. 4

Pena-hankintoja on tullut tehtyä aina silloin tällöin, mutta niistä ei tietenkään kaikista ole tullut raportoitua tänne blogiin. Viime aikoina on tullut tehtyä muutamia ihania hankintoja, joten niistä on pakko laittaa muutamat kuvat tännekin.

Reilu kuukausi sitten teimme jotain sellaista, mitä olin ajatellut välttää mahdollisimman pitkään. Pistäydyimme sattumalta Reiman outletissa, jossa sattui olemaan loppuunmyynti ja suurin osa vaatteista oli puoleen hintaan (tai vieläki paremmissa alennuksissa). Ihastelimme talvivaatteita ja katsoimme hintalappuja, joissa loistivat - 50 %:n ja -70 %:n lätkät. Sanoimme kuitenkin yhteen ääneen, että emme voi mitenkään ostaa Penulle vielä tulevien talvien vaatteita, sillä emme tiedä yhtään hänen kokoaan. Olimme jo lähdössä kaupasta ulos, kun jokin naksahdus tapahtui ja päätimme ostaa ensi talveksi haalarin. Lähtöhinnaltaan 120 euron haalari oli nyt saatavilla viidelläkympillä, joten pakkohan se oli ottaa mukaan. Googlailimme ja laskeskelimme kokoja: mikä mahtaisi olla sopiva ensi talvena? Jos arviomme meni täysin pieleen, voi haalarin onneksi aina myydä.

Heräteostos Reiman loppuunmyynnistä: talvihaalari ensi vuodelle


Viikonloppuna teimme päiväkävelyn läheiseen ostoskeskukseen. Kävimme äänestämässä ja harjoittelemassa kahvilaelämää Penun kanssa. Samalla kiersimme muutamassa lastenvaateliikkeessä katsomassa tarjontaa. Polarn O. Pyret'stä tarttui mukaan aivan ylisuloinen kesäasu ja alennuksesta lisäksi collegehaalari. En malta odottaa, että tulisi lämpimiä ilmoja ja voisimme pukea Penulle tuon ihanan oranssin asun! :)

Viikonlopun hankinnat POP:sta


Olimme viikonloppuna Pirkon kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan poissa kotoa, kun kävimme katsomassa taitoluistelun mm-kilpailuja. Oli todella outoa olla jossain ilman Penua! Pirkko nyt on käynyt töissä, mutta minä en ollut käynyt pariin kuukauteen missään yksin tai Pirkon kanssa kahdestaan. Ilta meni onneksi hyvin, kun mummu ja ukki tulivat lastenvahdeiksi. Me nautimme ja he nauttivat, kun saivat viettää aikaa Penun kanssa. He toivat muutamia ihania yöpukuja tuliaisiksi. 


Mummun ja ukin tuliaiset


Kirjafriikkeinä haluamme tutustuttaa Penun pienestä pitäen kirjojen ihmeelliseen maailmaan. Toivomme, että myös hän innostuisi lukemisesta ja kirjallisuudesta. Ajattelimme, että olisi hyvä aloittaa turvallisesti Puppe-kirjoista, jotka ovat olleet meidän molempien suosikkeja pienenä. Olemme jo selailleet kirjoja Penan kanssa, mutta vähän täytyy varmaan vielä odottaa, ennen kuin hän osaa arvostaa niitä enemmän. Voi olla, että me äidit olemme olleet toistaiseksi enemmän innoissamme näistä hankinnoista kuin Penu!


Kirjallisuuteen tutustuminen täytyy aloittaa jo varhain

4 kommenttia:

 1. Me ostettiin myös Reiman talvihaalari 50% alennuksella ensi talveksi tuossa kuukausi takaperin. Sisaruksiamme konsultoituamme päädyimme kokoon 80, joka pitäisi olla reilun vuoden vanhalle oikea koko. Emme vielä pese haalaria, jotta sen voi tarvittaessa myydä ensi talvena lappuineen päivineen pois. Saman teimme, kun ostimme syksyksi PoPilta 74 koon softcell-haalarin alkuvuodesta. Saa varmasti myytyä, jos menee koko ihan pieleen.

  Muutenkin kivoja hankintoja teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekin päädyimme muistaakseni ostamaan koon 80. Saa nähdä, onko se liian iso, vai menisikö juuri vuoden päästä. Saa nähdä.

   Poista
 2. Ihania hankintoja! Meillä ainakin on kirjat kiinnostaneet jo aika aikaisesta vaiheesta, niitä on lueskeltu n 2kk iästä ja ovat kuuluneet siitä asti päivittäiseen ohjelmistoon. Pehmoiset kangaskirjat ovat käteviä kun niitä voi imeskellä ja ne ovat kevyitä eikä niissä ole teräviä kulmia ettei satu kun pudottaa ne suoraan silmäkulmaan itse lukiessa. Painavammat, paksulehtiset kirjat on yleensä vielä luettu niin että äiti pitelee kirjaa Pakkasen Pojan edessä, tosin haluaa aina itsekin käännellä sivuja ja välillä maistaa kirjan kulmaa. Pitäisikin tehdä postaus meidän suosikkikirjoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisipa kiva lukea teidän suosikkikirjoista! Täytyy itsekin tehdä vastaava postaus, kunhan Penu vielä pikkaisen kasvaa ja alkaa "lukea" enemmän. :)

   Poista