perjantai 18. joulukuuta 2015

Ei onnannut

Viime yönä tuli nukuttua vain muutama tunti. Olimme jo etukäteen päättäneet, että tekisimme tänä aamuna yhden halpisliuskatestin, vaikka päivä olikin melko aikainen ja varsinainen testauspäivä olisi sunnuntai. Heräsin itse jo kukonlaulun aikaan ja mietin, missä vaiheessa kehtaisin herättää Pirkon. Vähän ennen kuutta en enää jaksanut odottaa, vaan kiskoin siipan kanssani vessaan tuijottamaan pissapurkkiani ja elämämme ensimmäistä raskaustestiä. Valitettavasti testi näytti hyvin selvää negatiivista. Ajattelimme, että testaisimme uudestaan vielä ensi viikolla reissussa.

Tänään kuitenkin kesken työpäivän alkoivat todella pahat menkkakivut ja sieltä ne menkatkin sitten alkoivat - ainakin kivuista päätellen. Vuotoa ei ole tullut oikein nimeksikään, mutta näin pahoista menkkakivuista en ole kärsinyt aikoihin. Ei siis tule Penaa meille tästä yrityksestä.

Olo oli hieman hämmentynyt ja tietenkin myös pettynyt, mutta jotenkin olin osannut tämän jo aavistaa. Onneksi emme ehdi murehtia tulosta sen enempää, sillä huomenna lähdemme kauan odotetulle lomalle, joka todellakin tulee tarpeeseen. Negatiivisesta tuloksesta olen siinä mielessä iloinen, että nyt voin huoletta syödä äyriäisiä niin paljon kuin sielu sietää ja juoda muutaman drinkin.

Toivottavasti ovulaatio osuisi ensi vuoden alussa sopivasti arkipäivään ja pääsisimme heti vuoden alussa uuteen inssiin! Nyt käännämmekin nokat kohti aurinkoa ja ajatukset kohti seuraavaa inssiä. :) Blogi pitää siis taukoa loppuvuoden. Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

  1. Onpa harmi. Paremmalla onnella ensi kerralla! Hyvää reissua!

    VastaaPoista
  2. Onpa tosiaan harmi. Ensi vuonna onnistaa sitten! :) Hauskaa ja rentouttavaa reissua, ja mukavaa joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
  3. Mä oon pahoillani teidän puolesta! Ensi vuonna parempaa onnea meille kaikille! :) Mukavaa lomailua!

    VastaaPoista