maanantai 2. heinäkuuta 2018

Miten Pridet meni?

Viime viikolla vietettiin Pride-viikkoa, joka huipentui lauantaina ennätyssuureen Pride-kulkueeseen. Olin etukäteen ajatellut, että menisimme tänä vuonna Helsinkiin katsomaan kulkuetta ja sen jälkeen puistojuhlaan. Muutamana viime vuonna tapahtuma on jäänyt meiltä väliin, joten olisi hauska päästä nauttimaan juhlahumusta Penun kanssa. Sitä ennen olisi mukava käydä perjantaina Sateenkaariperheiden perhekahvilassa. Sääennuste ei luvannut kovin juhlavaa säätä lauantaille, mutta eiköhän tuon kanssa pärjäisi.

Ja kuinkas kävikään tämän vuoden osallistumisemme? Juuh, maattiin koko porukka koko viikko kipeinä. Että sillai. Ehkä ensi vuonna sitten paremmalla tuurilla!

Sairastupaa on onneksi viihdyttänyt jalkapallo, mutta Penu-raukka on välillä tuntunut pitkästyvän pelkkään kotona oleiluun. Toivottavasti tällä viikolla pääsisimme jo ihmisten ilmoille ja tekemään kaikkia kivoja kesäjuttuja ennen kuin kesäloma on ehtinyt hurahtaa ihan kokonaan ohi.

5 kommenttia:

 1. Voi eikä, miten harmi! Toivottavasti ensi vuonna ootte koko perhe terveenä ja pääsette fiilistelemään! Sama meilläkin toiveissa. :)

  Joko olette toipuneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä otti päähän, kun ei koko viikolla päästy mihinkään. :( Ensi vuonna uusi yritys! :)

   Nyt olemme onneksi jo toipumaan päin. Pahiten sairastunut Pirkkokin alkaa olla jo tolpillaan ja on ehditty käydä jo Lintsilläkin. :)

   Poista
 2. Ei oo todellista! No ensi vuonna meilläkin olis tavotteena päästä paikalle :D

  VastaaPoista